Spine – Solid. Elegant. Exklusiv.

YD51 Spine

Formgivning Jonas Lindvall

Dörrserien Spine började med ett önskemål från en kund som ville ha en dörr som upplevelsemässigt förmedlade en känsla av trygghet. Kombinationen av ett hårt träslag som teak med inläggningar av aluminiumlister på dörrbladets utsida förmedlar just en sådan gedigen känsla av kvalitet och säkerhet.

I standardutförande för Spine kan du välja valfri färg eller oljad teak och dessutom ingår klarglas eller blästrat glas samt glaslist i aluminium på in & utsidan. Insidan är slät och har därmed inte polerade aluminiumlister. Standardstorlek är M9,10x20,21.

Konfigurera

I standardutförande för YD48G Spine kan du välja valfri färg eller oljad teak och dessutom ingår klarglas eller blästrat glas samt glaslist i aluminium på in & utsidan. Insidan är slät och har därmed inte polerade aluminiumlister.  Standardstorlek är M9,10x20,21. (Dörren på bilden är extrautrustad med dolda gångjärn.)

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Allt för att slippa skarvar och underlätta montage. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlek för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlek är M24,25x20,21.

Kollektion Spine – Solid. Elegant. Exklusiv.