Vår ytbehandling

För att uppnå bästa finish och hållbarhet är våra målade dörrar handslipade och grundmålade två gånger med polyuretanförstärkt grundfärg och därefter lackerade med två skikt topplack i glans 35-40. Dörrar av teak våtslipas med träolja och poleras. På grund av träoljans långsamma intorkning kan teakdörren behöva oljas in ytterligare efter montage. Oavsett vilken behandling du väljer är det viktigt att dörren skyddas under byggtiden.

Ta hand om din dörr

En dörr från SnickarPer tillverkas alltid av förstklassiga material. För att dörren ska behålla sin höga finish och för att garantin skall gälla måste den underhållas regelbundet. I utsatta lägen måste underhållet göras oftare, allt för att skydda dörren mot smuts, regn och solens UV-strålning. Läs mer på snickarper.se om hur du kärleksfullt tar hand om din dörr från SnickarPer.

Målade kulörer

Alla våra dörrar kan täckmålas i valfri NSC S eller RAL-kulör. På grund av trycktekniska begränsningar kan vi inte med exakthet återge målade kulörer, träslag eller glas i denna broschyr. Vid val av målade kulörer hänvisar vi till kulörsystemen NCS S samt RAL. Prover på våra träslag kan beställas från SnickarPer.

Materialval

Välj själv de kombinationer av material, form och färg du vill ha på dina ytterdörrar. Varje dörr finns i olika träslag och ytbehandlingar. Även dörrarnas ut- och insida. 

Val av glas

Våra träslag

Våra kulörer