Texture. Vackert väderbiten.

YD1401G Texture

Formgivning Note Design Studio

Inspirationen till Texture kommer från en gammal tjärad ladu­gårdsdörr. Utsatt för år av ­slitage från sol, vind, regn och stormar – men omsorgsfullt inoljad varje år. Med årstiderna som formgivare har ådringen i trädörren långsamt nötts fram. Texture är ­en rustik och klassisk dörr med en aktuell form som fungerar på de flesta hus. Insidan är slät och svartlaseras på samma sätt som utsidan. Finns med klart eller blästrat glas.

Konfigurera

När du väljer Texture får du som standard en dörr med klart eller blästrat glas medan dörrbladet är tillverkat i borstad teak som sedan svartlaseras för att uppnå den rätta strukturen. Insidan är slät och laseras på samma sätt som utsidan. Standardstorlekar är M9,10x20,21. 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Texture. Vackert väderbiten.