Raster. Hantverkstraditionen lever.

YD1001 Raster

Formgivning Olle Andersson

Raster har sitt ursprung i ramträdörrens hantverkstradition. Olle Anderssons klassiska dörrdesign är tillverkad med en formstabil och funktionell teknik. En tidlös dörr som alltid kommer att kännas modern vilket gör att den passar både till dagens moderna hus och trettiotalets funkis.

Dörren är tillverkad med formstabil och funktionell teknik vilket gör att den kommer att kännas lika modern idag som om 10 år.

Konfigurera

När du väljer Raster kan du som standard välja valfri färg eller oljad teak. Dörren har en slät insida och kommer som standard att levereras med rostfri sparkplåt. Standardstorlekar är M9,10x20,21. 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Raster. Hantverkstraditionen lever.