Storstad. Från kusinen på landet.

YD506G Köpenhamn

Formgivning Olle Andersson

Olle Andersons stramt formgivna Storstadsdörrar finns i en rad utföranden. Täta med ­sparsmakat linje­spel, eller glasade för kontakt mot omgivande miljö. Dörrarnas form ­inbjuder också till kreativ färgsättning med kontrasterande kulörer.

Storstad är våra så kallade stadsdörrar. Det innebär att den passar bra i en kreativ stadsmiljö där smått galna utsvängningar är ett stort plus. För att krydda kreativiteten ytterligare kan du dessutom vara fri i din färgsättning vilket gör att olika färger tillsammans med dörrens design kommer att göra ditt hus till ett av de mest uppseendeväckande på gatan.

Konfigurera

När du väljer Storstad kan du som standard välja valfri färg eller oljad teak, klarglas eller blästrat glas. Dessutom kan du experimentera fritt med färgval till dekormönstret på utsidan och dekorspåren på insidan. Standardstorlekar för ytterdörrarna är M9,10x20,21. (Dörren på bilden är extrautrustad med dolda gångjärn.)

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Storstad. Från kusinen på landet.