Tjugoetthundra. En gång per millenium.

YD2130G Tjugoetthundra

Formgivning Stina Sandvall

Tjugoetthundra har ett stramt formspråk där vi har valt att integrera glaset på utsidan vilket gör att du slipper se den utvändiga glaslisten. En designlösning som skapar en lika ren som modern känsla.

Konfigurera

I standardutförande kan du välja valfri färg eller oljad teak, klarglas eller blästrat glas. Målad dörr har in- och utsidan i tåligt kompaktlaminat och väljer du en teakdörr levereras den med ett fanérmönster som ligger i glasets riktning. Dörren är designad utan utvändig glaslist medan insidan har synlig glaslist som skruvas fast, i övrigt är insidan slät. Dörren levereras även med en monterad sparkplåt. Standardstorlekar är M9,10x20,21. (Dörren på bilden är extrautrustad med dolda gångjärn.)

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Tjugoetthundra. En gång per millenium.