Diamond. Mångfasetterad dörrdesign.

YD1210G Diamond

Formgivning Note Design Studio

Diamond är Note Design Studios utveckling av den klassiska spegeldörren där bekanta linjer givits en mer assymetrisk form och där totalintrycket blivit modernare. Diamond är sober – avskalad från snickerier, listverk och spröjs. Kvar står en dörrdesign bestående av vackra, fasade spår som skapar en lågmäld dynamik mellan ljus och skugga. Insidan är slät, dörren har rostfri sparkplåt och glasversionen finns med klart eller blästrat glas.

Konfigurera

I standardutförande finns denna dörr i målat med slät insida och monterad sparkplåt. Standardstorlek är M9,10x20,21. 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Diamond. Mångfasetterad dörrdesign.