Fjäll – Inspirerad av Skandinavien.

YD2202 Fjäll

Formgivning Stina Sandvall

Fjäll är dörrarna som främst hämtar sin inspiration från vårt skandinaviska fjällandskap. Samtidigt flirtar de även med den klassiska fjällpanelen som är en enkelfasad panel med triangulärt tvärsnitt.

När du väljer Fjäll kan du som standard välja valfri färg på dörren medan insidan är helt slät. Dörren levereras med en monterad sparkplåt och standardstorlek är M9,10x20,21.

Konfigurera

När du väljer Fjäll kan du som standard välja valfri färg på dörren medan insidan är helt slät. Dörren levereras med en monterad sparkplåt och standardstorlek är M9,10x20,21. (Dörren på bilden är extrautrustad med dolda gångjärn.)

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Fjäll – Inspirerad av Skandinavien.