Sinus. Känn på den.

YD28G Sinus

Formgivning Stina Sandvall

Sinus är inte bara ett uttryck för en trigonometrisk funktion som i klarspråk beskriver samband mellan vinklar och sidor hos trianglar. Det är dessutom en helt unik dörrdesign från SnickarPer.

Konfigurera

När du väljer Sinus kan du som standard välja valfri färg, Insidan är slät och dörren levereras med en monterad sparkplåt. Standardstorlek för våra ytterdörrar är M9,10x20,21. 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.

Kollektion Sinus. Känn på den.