Tradition. Från 80 års erfarenheter.

YD63 Tradition

Formgivning SnickarPer

Tradition är en serie dörrar som förädlats genom generationer av hantverks­traditioner. Byggd för hand men enligt alla de högt ställda krav en modern dörr av bästa klass kräver. Bland detaljerna märks dekorlister, ­dekorspår och frisade speglar. Dörrarna kan målas i valfri kulör.

Konfigurera

När du väljer Herrgård kan du som standard välja valfri färg. Utsidan har frisade speglar med dekor, girade lister samt en kälning runt dörrbladets utsida. Dörrens insida har släta speglar. Standardstorlekar är M9,10x20,21, 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.