Funktion. Tidlös design.

YD273G Tradition

Formgivning SnickarPer

Tradition är en serie dörrar som förädlats genom generationer av hantverks­traditioner. Byggd för hand men enligt alla de högt ställda krav en modern dörr av bästa klass kräver. Bland detaljerna märks bland annat dekorspår. Dörrarna kan målas i valfri kulör eller levereras i oljad teak.

Hos oss på SnickarPer har vi både klassiska och moderna dörrar. Men någonstans där emellan har vi även ett bassortiment av dörrar som med minimalistisk utformning passar bra till allt från nybyggda som lite äldre hus. Några av dessa är Funktion, ett smart val om du har svårt att välja helt enkelt.

Konfigurera

När du väljer Funktion kan du som standard välja valfri färg eller oljad teak samt klart- eller blästrat glas. Dörrarna har en lika slät ut som insida. Standardstorlekar är M9,10x20,21. 

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.