Linje. Tidlös design.

YD561 Linje

Formgivning SnickarPer

Linjedörrarna har en spårfräst utsida som förstärker känslan av en panelbeklädd, rustik trädörr. En tidlös klassiker från SnickarPer som trivs i de flesta miljöer.

Inspirationen till den moderna klassikern Linje för tankarna till de gamla panelbeklädda ytterdörrarna. Här har vi använt en teknik som kallas spårfräsning för att lyfta en basdörr till nya höjder. En lösning som gör att vi har skapat en tidlös dörr som passar hus i alla olika stilar.

Konfigurera

När du väljer Linje kan du som standard välja valfri färg eller oljad teak. Dessutom får du panelmönstret på utsidan och en slät insida. Standardstorlekar är M9,10x20,21.

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.