Specialdörrar

Har du en dröm om hur du vill att din nya dörr ska se ut? Låt oss förverkliga den.

Vill du att din familj ska mötas av en unik entré? Om du väljer en specialdörr från oss på SnickarPer kan allt från design till storlek, materialval och tillval anpassas efter dina vildaste fantasier. Anledningen till att vi kan erbjuda en helt unik dörr är i grunden vårt snickeri i Småland. Våra snickare kommer att tillverka din dörr så snart den är beställd vilket innebär att alla moment kan anpassas efter dina önskemål.

En blyertsskiss räcker

Har du skissat på en dörr som skulle kunna passa in bra på ditt hus eller har du tagit kort på en dörr som du verkligen inte kan släppa? Skicka då in den där blyertsskissen eller suddiga mobilkamerabilden till oss. Beskriv kort dina önskemål så återkommer vi inom kort med ett förslag på hur våra snickare kan förverkliga just din dörr.

Extrautrusta din specialdörr

I utrustningsväg kan vi rekommendera en rad passande tillval som handtag, dolda beslag eller smarta elektriska funktioner. Eller så har du redan hittat ett specialhandtag som du vill pryda din nya specialdörr med? Allt du behöver göra är att beskriva hur handtaget ser ut, resten löser vi.

Exempel på våra specialdörrar

Pivotdörren

Vi är ensamma i Sverige om att tillverka Pivot-dörrar.
Om du vill sticka ut ordentligt på din gata så är det en Pivothängd dörr du ska välja. Pivot är en unik dörrkonstruktion med inspiration från den europeiska dörrmarknaden. Genom en inflyttad pivotpunkt sker dörrens rotation längre in på dörrbladet. Resultatet är en bredare, mäktigare dörr – perfekt för hus där du vill att din ytterdörr verkligen ska ta för sig.
Pivotdörrens konstruktion är kraftigare än de redan solida dörrarna från SnickarPer. Känslan i dörren är tyngre och mer gedigen vilket ger en direkt känsla av oslagbar kvalité.

Tillval till pivot-dörrar

Väljer man en pivot-dörr så följer det per automatik med tillbehör som till exempel ett monterat draghandtag på in -och utsidan samt dold dörrstängare med uppställningsfunktion. Dessutom ingår alltid två låspunkter samt en komplett cylinderlåsning. Allt för att vi på SnickarPer vill kunna säkerställa att helhetsupplevelsen lever upp till de höga krav som vi ställer på våra produkter.

Produktblad Pivotdörrr >>

Pivåtdörr lago

Pivåtdörr lago

Pivåtdörr målad

Pivåtdörr målad

Pivåtdörr teak

Pivåtdörr teak

Upp