Pivot. Vänder på en femöring.

YD100 Pivot

Formgivning Note Design Studio

Pivot är en unik dörrkonstruktion. Genom en inflyttad pivotpunkt sker dörrens rotation längre in på dörrbladet. Resultatet är en bredare, mäktigare dörr – perfekt för hus där dörren skall accentueras. Dörren har ett imponerande karmyttermått: 130x210 cm. Dörrbladets tjocklek är 81 mm. Dörrbladets ramträ är förstärkt för en ökad formstabilitet. Dörrbladets hörn har gerade ramträn för att minska springor och för en tätare och mer hållbar konstruktion.

Dörren har ett imponerande karmyttermått: 130x210 cm. Dörrbladets tjocklek är 81 mm. Dörrbladets ramträ är förstärkt för en ökad formstabilitet. Dörrbladets hörn har gerade ramträn för att minska springor och för en tätare och mer hållbar konstruktion.

Hos oss på SnickarPer levereras alltid sido- och överljus integrerade med dörren vilket skapar en massiv enhet. Den fasta stolpen mellan ytterdörr och glasparti skapar tillsammans med en tröskel och överbit (som går längsmed hela partiet) en enhetlig känsla. Överljus har standardmått M9,10 & 15-19x3,4. Sidopartier har standardmått M3,4x20,21.

Som standard levereras våra pardörrar med lika delning men självklart kan du även beställa olika delning om så önskas. Den passiva dörren öppnas och stängs dock alltid med hjälp av en dold enhandsmanövrerad spanjolett. Standardstorlekar för våra pardörrar är M15-19x20,21.

Slagportar levereras alltid med rostfri sparkplåt utvändigt och justerbart ventilgaller invändigt. Den passiva porthalvan öppnas och stängs med hjälp av en spanjolett. Standardstorlekar är M24,25x20,21.